Lindi në vitin 1907, në Sapik. U arrestua më 6 tetor 1945, dhe më 16 tetor të po atij viti, me vendim nr. 291, Gjykata Ushtarke e Qarkut të Gjirokastrës e deklaroi fajtor "se ka kaluar kufirin në tentativë për të kaluar për në Greqi dhe është kthyer në Sapik fshehurazi me qëllim informatash dhe shërbime të tjera të reaksionit grek" dhe e dënoi me 1 vit burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 152
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.