Lindi më 1934, në Korçë. Më 22 gusht 1969, me vendim nr. 6, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe konfiskim të pasurisë. Me dekret, dënimi iu kthye në 25 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 150.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.