Lindi në Mursi të Sarandës, në vitin 1928. U arrestua me 18 gusht 1958, dhe me vendim nr. 39, datë 6 dhjetor 1958, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për krimin "tentativë në arratisje", me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 217
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.