Lindi më 10 gusht 1893, në Çatistë të Gjirokastrës. Me vendim nr. 138, 8 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit, nxitjen që u ka bërë personave për t’u arratisur», dhe e dënoi me 5 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 191
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.