Lindi në Mursi të Sarandës, në vitin 1886. U arrestua më 18 maj 1946. Me vendim nr. 28, datë 16 korrik 1946, Gjykata Ushtarakee Gjirokastrës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimine pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. Me datë 26 korrik 1947, Gjykata e Lartë e ndryshoi dënimin me vdekje në burgim të përjetshëm me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 272
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.