Zyrtar i lartë i regjimit komunist. Në kohën e arrestimit ishte zv/ministër i Tregëtisë. Me vendim të Gjykatës Lartë, në maj 1977, u dënua me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe heqjen e dekoratave dhe titujve që mban. Në hetuesi provoi tortura që deri atëherë i kishin përjetuar dhe ata që ai i konsideronte armiq të pushtetit. Familjarët e tij u internuan.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 195
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.