Lindi më 1894 në Gjirokastër. Më 20 nëntor 1947, me vendim nr. 245, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e gjykoi për akuzën "pjesmarrje në një organizatë tradhëtare dhe vënie në shërbim të Sillogut të Janinës, ka rekrutuar elementë, ka dhëne të informata me karakter sekret, dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe heqjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2643
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.