Lindi më 1911, në Vlorë. Më 16 nëntor 1962, me vendim nr. 199, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi “për përgatitje për tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje, agjitacion e propagandë”, me 18 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës civile për 2 vjet. Arrestuar më 11 prill 1962, liruar më 6 janar 1973.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 47-48
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.