Lindi më 1912 në Dervician, Gjirokastër. Më 5 nëntor 1951, me vendim nr. 128, Gjykata ushatarake Gjirokastër e dënoi “për agjitacion e propagandë“ me 6 vjet burg, humbjen e të drejtave për 2 vjet. Për akuzën “pjesmarrje në grup armiqësor“ e dënoi me 7 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet. Më 5 janar 1952, me vendim nr. 12, Kolegji ushtarak i Gjykatës së Lartë, Tiranë, e dënoi “për agjitacion e propagandë“ me 10 vjet burg. I arrestuar në 15 maj 1951.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2672
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.