Lindi më 15 janar të vitit 1929, në fshatin Shënkoll të Lezhës. Më 24 shkurt 1982,Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, internim dhe humbjen e së dre-jtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.