Lindi më 1957, në Korçë. Arrestuar më 1 gusht 1983. Më 24 nëntor 1983, Gjykata e Librazhdit e dënoi "për tradhti ndaj atdheut, në formën e arratisjes jashtë shtetit, e mbetur në fazën e tentativës", dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 187
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.