Lindi më 13 shtator të vitit 1930, në Pogradec. Më 20 shtator 1957, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë dhe heqjen e dekoratave të çlirimit, të trimërisë dhe dy dekoratave të punës. Më 27 nëntor 1957, Presidiumi i Kuvendit Popullor i fali ¼ e dënimit të mbetur.

Burimi: AISKK, F.1, V.2012, D.1, Fl. 100
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.