Lindi më 1920, në Shkodër. Më 14 dhjetor 1946, me vendim nr. 523, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «largim nga ushtria dhe marrje të pushtetit me forcë», dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të rëndë dhe humbjen e të drejtës civile e politike. Më 7 janar 1953, me vendim nr. 2, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për «bashkim dhe furnizim të të arratisurve», dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 351
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.