Lindi në Përmet, në vitin 1917. Me vendim nr. 152, datë 15 nëntor 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe dënoi me 20 vjet heqje lirie. Vdiq në burg, më 2 korrik të vitit 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 341
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.