Lindi më 1932, në Korçë. Më 4 dhjetor 1950, me vendim nr. 319, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje», dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 239.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.