Lindi në Korçë, në vitin 1907. U arrestua më 25 prill 1950, dhe me vendim nr. 120, datë 8 shtator 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grup armiqësor", "angazhim për arratisje", "për spiunazh" dhe për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 217
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.