Lindi më 1933, në Droj-Reç, Peshkopi. Më 27 shkurt 1976, me vendim nr. 26, Gjykata Krujë e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 5 vjet burg dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 591-592
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.