Lindi në Malkolaj, në vitin 1925. Më 5 shkurt 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në kryengritj" dhe e dënoi me 30 vjet burg. Në bazë të nenit 1, të ligjit 167, si dhe urdhëruesës së K.M., datë 13 dhjetor 1945, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 221
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.