Lindi më 1898, në Kastrat, Koplik. Arrestuar më 20 shkurt 1952. Më 27 qershor 1952, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl.420-421
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.