Sherif Ismaili

Lindi më 1948, në Durrës. Më 1 gusht 1968, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut, mbetur në fazën e përgatitjes për t’u arratisur jashtë shtetit”, me 20 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 59-60.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.