Lindi në vitin 1930 në ish-Jugosllavi. Më 10 shtator të vitit 1951, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit, bërë në 1950 në Llakatund të rrethit të Vlorës», dhe e  dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 458.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.