Lindi më 1921, Shënavlash, Durrës. Më 15 tetor 1952, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi "për tentativë arratisjeje në Jugosllavi", me 12 vjet burg, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.