Lindi më 1918, në Mezhgoran, Tepelenë. Më 27 dhjetor 1947, me vendim nr. 315, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për pjesëmarrje në organizatën Balli Kombëtar dhe "ka agjituar dhe propaganduar kundër pushtetit popullur". U dënua me 1 vit burg. Arrestuar më 28 shtator 1947.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 730
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.