Lindi më 1935, në Tropojë. Më 5 mars 1975, me vendim nr. 12, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, e dënoi "për agjitacion e propgandë kundër pushtetit popullor", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.257
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.