Lindi më 15 maj të vitit 1935, në Delvinë. Më 31 korrik 1956, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 185; 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.