Lindi më 1938, në Shalës të Sarandës. Me vendim nr. 13, datë 15 prill 1982, Gjykata e Rrethit të Sarandës e deklaroi fajtor për «sabotim, agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 25 vjet burg, heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë dhe internim për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 149.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.