Lindi në Krujë, në vitin 1923. Me vendim nr. 46, datë 19 nëntor 1969, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 317
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.