Lindi në Bushat të Shkodër. Bujk. U gjykua bashkë me 38 të arrestuar të tjerë të organizatës "Bashkimi Shqiptar" mes 31 janarit dhe 22 shkurtit të vitit 1946 në sallën e kinema «Rozafatit» dhe u dënua me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 236
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.