Lindi më 1951, në Tiranë. Më 9 shkurt 1982, me vendim nr. 47, Gjykata e Tiranës e dënoi për "tentativë arratisje të mbetur në tentativë" dhe "kundërshtim të përfaqësuesit të shtetit", me 25 vjet burg, 5 vjet internim dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.555
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.