Lindi në Korçë, në vitin 1941. Me vendim nr. 21, datë 27 mars 1964, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për nenet 64, 10, 14 e 28 të K. P., dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 373
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.