Lindi më 1933, në Korçë. Më 22 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij për motive politike në periudhën 20 maj 1954-29 dhjetor 1954, kohë gjatë së cilës u mbajt në hetuesi.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42/1, FL. 3-4
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.