Lindi më 1919, në Durrës. Me vendim nr. 498, datë 18 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje", dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.