Lindi në vitin 1880, në fshatin Bazhanj të Kolonjës. Më 12 shtator 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim të diversantëve» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie, konfiskimin e florinjve dhënë nga diversantët dhe heqjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 577.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.