Lindi më 27 shkurt të vitit 1947, në Vlorë. Më 20 nëntor 1973, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 196.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.