Lindi në Gostivisht të Korçës, në vitin 1928. Me vendim nr. 227, datë 13 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "sabotator të luftës dhe të pushtetit" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lire, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave elekorale baraz me kohën e ndëshkimit. U lirua me dekret nr. 546, datë 3 janar 1948.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 352
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.