Lindi më 1912, në Cangonj të Korçës. U arrestua më 15 gusht 1945, dhe më 17 nëntor të po atij vitit Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit" dhe e dënoi me 30 vjet burg, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile e qytetare baraz me kohën e ndëshkimit. U lirua më 5 dhjetor të vitit 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 403
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.