Në vitin 1933 mbaroi Shkollën Teknike Amerikane në Tiranë. Në vitet 1933-1939 punoi gjeometër në Tiranë. Në vijim punoi kryesisht shofer. Në vitin 1946 u dënua me 2 vjet burgim për një letër që i kish dërguar Abaz Kupit gjatë luftës. Në vitin 1972 u dënua me 10 vjet burgim për agjitacion e propagandë, dënim të cilin e vuajti në Ballsh. Pas lirimit në vitin 1982, u vendos në vendlindje dhe në vitin 1988 erdhi në Tiranë pranë gruas e fëmijëve. Në vitin 1990 dërgon një letër ku shpreh urrejtjen për E. Hoxhën dhe kritikon diktaturën. Megjithëse 77 vjeç, ai u dënua për këtë letër, por më pas u lirua nga ndërhyrjet nga jashtë, me amnisti të Kuventi Popullor.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.