Lindi më 20 tetor të vitit 1938, në qytetin e Resnjës, në Maqedoni. Më 15 prill 1988, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës për t’u arratisur jashtë shtetit", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 530.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.