Lindi më 4 shkurt të vitit 1927, në fshatin Zgjeç të Kukësit. Më 17 dhjetor 1958, Gjykata ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 641.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.