Lindi më 1922, në Gliçan. U arrestua më 27 shtator 1946. Me vendim nr. 268, datë 3 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «dezertim», dhe e dënoi me 20 vjet burg, humbjen e të drejtave civile dhe punë të detyruar baraz me kohën e ndëshkimit. U falu me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949, të Presidiumit të Kuvendit Popullor.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.