Akuzohej që "ka marrë pjesë në mbledhjen e Grizhës me Jup Kazazin, ku asht vendos me vazhdue luftën kundra L.N.Ç. Ka shpërnda traktin e parë anti L.N.Ç."

U dënua me burg, por arriti të arratiset edhe falë aftësive prej atleti dhe shkoi në Stamboll ku qëndroi deri në fund të jetës.

Familja e tij u godit rëndë nga regjimi komunist ku disa persona u pushkatuan ose u burgosën. I vëllai humbi jetën në burg.

Burimi: https://kujto.al/shkurt-1945-burgjet-ne-shkoder-jane-plot-keta-50-armiq-cojini-ne-internim/
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në internim!

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. Lexo më shumë