Lindi më 1893, në fshatin Prodan të Kolonjës. Më 14 shtator 1946, me vendim nr. 264, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor si «pjestar të organizatës së Ballit Kombëtar [që] ka punuar për përmbysjen e pushtetit me dhunë», dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile. Më 1949, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 384
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.