Lindi më 1914, në Rrëshen. Më 14 korrik 1945, me vendim nr. 138, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi me vdekje, pushkatim, me vendim që iu kthye në 25 vjet burg. Më 10 tetor 1977, me vendim nr. 66, Gjykata Mirditë e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit dhe Partisë", me 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11 Fl. 449-450
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.