Lindi më 1912, në Selcë të Malësisë së Madhe. Më 1 qershor 1974, me vendim nr. 93, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut me anë të spiunazhit dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 347
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.