Lindi në vitin 1920, në Velë të Lezhës. U arrestua më 8 shtator 1946, dhe me vendim nr. 558, datë 5 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "propagandë dhe arratisje", dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie. Me vendim nr. 210, datë 25 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "frunizim të arratisurish" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. (Dënim i kombinuar.)

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 148
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.