Lindi më 1894, në Gurrë të Krujës. Më 17 shtator 1949, me vendim nr. 142, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi si «armik i popullit dhe shtetit, pjesëmarrje në banda kriminale», me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 50, FL. 15-16.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.