Lindi më 4 maj të vitit 1962, në Shkodër. Më 7 korrik 1981, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 259.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.