Lindi në 1897, në Sarandë. Më 17 dhjetor 1946, me vendim nr. 200, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi si «sabotator i pushtetit popullor, ka tentuar të arratiset jashtë shtetit dhe për agjitator e propagandues pro reaksionit grek», me 2 vjet burg me punë të rëndë dhe heqjen e të drejtave politike baras me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 225.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.