Lindi më 1929, në Durrës. U arrestua më 31 janar 1980. Me vendim nr. 81, datë 12 maj 1980, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shteti" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtës se zgjedhjes për 2 vjet kohë. U lirua më 15 nëntor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 349
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.