Lindi në Korçë, në vitin 1946. Me vendim nr. 38, datë 12 shtator 1964, Gjykata e Qarkut të Korçës e deklaroi fajtor në bazë të nenit 64, 10 e 14 të K. P. dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 175
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.